У Львівській області незабаром Новий рік та різдвяні свята - подбайте про безпеку своїх осель

У Львівській області незабаром Новий рік та різдвяні свята - подбайте про безпеку своїх осель

11.12.13 18:37 0 733
Незабаром Новий рік та різдвяні свята. Для когось - це час відпочинку, а от квартирні крадії працюють, не покладаючи рук.

Усі застережні заходи не зайві, коли мова йде про збереження майна. Найбільш дієвий спосіб захисту помешкання – встановлення охоронних систем. А, серед запропонованих на ринку охоронних структур, поза конкуренцією – Державна служба охорони.

На передодні свят з 10 до 25 грудня Державна служба охорони при МВС України на території нашої держави проводить всеукраїнську соціальну акцію «Квартира під охорону». Підрозділи ДСО можуть взяти житло громадян під охорону за половину вартості монтажних послуг.

В умовах сьогодення лише Державна служба охорони - це група фахівців, які справно і вміло виконують покладені на них обов’язки. Як тільки з Вашого помешкання надходить сигнал тривоги, за 3 хвилини до оселі приїжджає озброєний наряд працівників міліції. Вони, професійно діючи, унеможливлять проникнення до помешкання злодія.

Перевага ДСО перед іншими недержавними охоронними структурами у тому, що лише наряди цієї служби виїжджають на затримання із вогнепальною зброєю. Знаючи це, злочинці рідше наважуються залізти до помешкання, що під охороною ДСО. Та, якщо все таки йдуть на це, - їх одразу ж затримують.

Працівники ДСО постійно вдосконалюють свою професійну майстерність у навчальних центрах і тирах. Проходять психологічну і тактичну підготовку. А також курси підвищення кваліфікації у спеціальних вищих навчальних закладах Вінниці та Рівного.

Окрім того, служба охорони оснащена своїм автопарком. Як тільки повідомлення про тривогу надходить на пульт ДСО, одразу ж до оселі виїжджає машина з нарядом, яка чергує поблизу.

Було б не зайвим сказати, що ДСО - це одна з наймобільніших служб, що існує в системі єдиної дислокації. Щороку УДСО закуповує нові автомобілі іноземного та вітчизняного виробництва, утримує їх у належному стані. Це дає можливість швидко, у лічені хвилини, прибувати на місця, де скоюють крадіжки.

Майже всі районні центри мають свої відділки. Охороняють не лише квартири, а й будинки, гаражі та господарські приміщення. Встановлюють системи охорони за добу. У приватних будинках монтаж систем охорони триватиме дещо довше. Адже тут потрібно встановити і різноманітні системи доступу, й відеокамери.

Оселі охороняються багаторівневими системами захисту, які передбачають як охорону по периметру помешкання, так і вікон, дверей та внутрішніх приміщень. Для власників домашніх тварин передбачені окремі сповіщувачі.

Є ще й додаткові послуги, наприклад, тривожна кнопка. Це спеціальний брелок, за допомогою якого можна викликати наряд ДСО у випадку, якщо на вас напали у під’їзді, ліфті, поряд з домом, або ж у квартирі.

Отож, найнадійніший спосіб захиститись від квартирних злодіїв один – це скористатися послугами Державної служби охорони.

Для замовлення охорони звертайтесь за телефонами 0800-502-220; 0800-211-000. Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.

УДСО при ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородський водоканал ...

КОМЕНТАРІ