Олег Сало: «Треба зробити все для того, аби наші діти не виїжджали за кордон, а працювали і заробляли тут»

Олег Сало: «Треба зробити все для того, аби наші діти не виїжджали за кордон, а працювали і заробляли тут»

11.12.13 16:36 0 938
На новороздільському підприємстві ТзОВ „ОДВ-Електрик” 10 грудня, побував голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало. Він відвідав саме цей об’єкт, адже підприємство за 10 місяців 2013 року працевлаштувало 116 осіб, таким чином вийшовши в лідери на Львівщині за кількістю створених цьогоріч нових робочих місць.

Засновником є німецьке підприємство „ODW-ЕLЕКТRIK GmbН”. Як розповів його представник Міхаель Трауд, підприємство діє у Новому Роздолі вже 10 років і виробляє кабельну продукцію для провідних автомобільних компаній Європи, Азії, Америки.

Підприємство з прямими іноземними інвестиціями постійно розширює високотехнологічне виробництво, що і дає можливість створювати нові робочі місця. Зокрема, в планах на наступний рік – працевлаштувати ще орієнтовно 300 осіб.

Міхаель Трауд запропонував очільнику Львівщини Олегові Сало варіант, який, на його думку, зробить випускників професійно–технічних навчальних закладів України конкурентними. Йдеться про те, аби студент ПТНЗ два дні на тиждень здобував теоретичні знання, а три дні – практичні на якомусь підприємстві.

У свою чергу голова Львівської ОДА запропонував інвесторові зустрічі у школах, на яких говорити учням про актуальні зараз професії і ті спеціальності, які будуть затребуваними й за 10 років.

«Більше буде у нас таких підприємств – кращою буде ситуація на ринку праці. Наше завдання – забезпечити максимально комфортний інвестиційний клімат і стимулювати роботодавців до створення нових робочих місць», – .підсумував Олег Сало.

Загалом упродовж січня-жовтня 2013 року в усіх сферах економічної діяльності і за рахунок усіх джерел фінансування на Львівщині створено понад 42 тис. нових робочих місць (за відповідний період минулого року цей показник складав 40,7 тис.)

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/robochi-pojizdky?album=3&gallery=168

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ