На Львівщині стартув конкурс юних літераторів «Весняний легіт»

На Львівщині стартув конкурс юних літераторів «Весняний легіт»

11.12.13 14:02 0 711
9 грудня в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах Львівської області стартував конкурс юних літераторів «Весняний легіт», метою якого є виявлення та підтримка розвитку здібностей літературно обдарованих учнів, організація друкування їхніх творів, подання кращих доробків на конкурси різного рівня.

Конкурс юних літераторів проводиться в два етапи:

• І етап (відбірковий заочний) – з 9 до 20 грудня 2013 року в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах області;

• ІІ етап (підсумковий обласний) – 25 січня 2014 року у КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» (м. Львів, вул. Коперника, 42).

Конкурс проводиться у вікових групах відповідно до обраної учасниками творчої майстерні:

Вікові групи:

І вікова група (11 клас) – поетична, прозова,

ІІ вікова група( 9-10 класи) – драматургічна, перекладацька

ІІІ вікова група (7-8 класи) – поетична, прозова,

ІV вікова група (5-6 класи) – перекладацька

До участі у конкурсі запрошуються учні 5-11 класів загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів, переможці Всеукраїнських, обласних і міських літературних конкурсів, автори поетичних, прозових, драматичних творів, перекладів.

Зазначимо, що безпосередню організацію обласного конкурсу здійснює КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді». Керівництво ІІ етапу конкурсу здійснює департамент освіти і науки обласної держадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ