Петро Колодій: "Львівська облрада не нагороджуватиме провладного кандидата у нардепи"

Петро Колодій: "Львівська облрада не нагороджуватиме провладного кандидата у нардепи"

11.12.13 12:46 0 730
Заява одного з депутатів Львівської обласної ради про висловлення подяки Вікторові Пилипишину за розміщення мітингувальників із Майдану на його підприємстві "Київекспоплаза" – це провокація. Про це 10 грудня 2013 року заявив голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій.

"Львівська обласна рада вдячна усій громаді Львівщини, усім людям доброї волі, які долучилися до акції національного спротиву – тим, які стоять на Майдані у Києві, які виходять на майдан у Львові, в містах і селах, ті, які жертвують речі й кошти для учасників акції. І вклад пенсіонера, наприклад інваліда без ніг із села Голосковичі, який віддав свою двомісячну пенсію на Майдан, не менш цінний, ніж вклад бізнесменів, які дають більші суми. Ніхто з цих жертовних людей не претендує на подяки й нагороди", – наголосив Петро Колодій.

Петро Колодій наголосив, що він проти того, аби сесію Львівської обласної ради перетворювати в піар-акцію кандидата в народні депутати України. "Адже відомо, що Віктор Пилипишин – це провладний кандидат у народні депутати у 223-му окрузі в Києві. Він є опонентом єдиного узгодженого кандидата від об'єднаних сил опозиції Юрія Левченка. І Львівська обласна рада не робитиме на сесії піар кандидата в нардепи", – наголосив Петро Колодій.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ