У Львівській області червоноградські правоохоронці долучилися до руху Червоного Хреста

У Львівській області червоноградські правоохоронці долучилися до руху Червоного Хреста

11.12.13 15:13 0 735
До працівників Червоноградського МВ завітала голова міської організації товариства Червоного Хреста міста Червонограда Марія Горошко, яка провела виступ перед правоохоронцями.

Метою візиту було залучення працівників Червоноградського МВ до руху Червоного Хреста, навчання працівників органів внутрішніх справ навиків надання долікарської допомоги з видачею сертифіката міжнародного зразка, покращення медико-соціального захисту ветеранів МВС України, надання гуманітарної допомоги сім’ям загиблих працівників ОВС.

В ході виступу пані Марія розповіла правоохоронцям про те, що Товариство Червоного Хреста України є добровільною всеукраїнською громадською організацією, яка займається гуманітарною діяльністю. Основною метою діяльності Товариства є захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій, надання допомоги медичній службі збройних сил і органам охорони здоров’я, сприяння органам державної влади України у їх діяльності в гуманітарній сфері.

Як повідомила Марія Горошко до них надійшов лист підписаний головою Асоціації ветеранів МВС України та Президентом Товариства Червоного Хреста України. Відповідно до вищевказаного листа в підрозділах органів внутрішніх справ необхідно розглянути питання створення первинних організацій Червоного Хреста та забезпечити розповсюдження марок Червоного Хреста «Благодійний внесок».

В ході проведеної бесіди відбувся діалогом між головою товариства та правоохоронцями. Пані Марія відповіла на усі поставлені їй запитання та роздала правоохоронцям методичні рекомендації про діяльність Товариства Червоного Хреста.

Після завершення виступу працівники Червоноградського МВ охоче зробили перші внески в фонд товариства Червоного Хреста та отримали марки «Благодійний внесок».

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі жертвуючи ...
Наступна новина: Ліквідатор аварії на ЧАЕС: ...

КОМЕНТАРІ