У Львівській області правоохоронці завітали до учнів Нагуєвицької школи-інтернату

У Львівській області правоохоронці завітали до учнів Нагуєвицької школи-інтернату

11.12.13 16:07 0 715
Цими днями працівники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю відвідали своїх підшефних вихованців – учнів Нагуєвицької школи-інтернату. До слова ця співпраця триває вже більше п’яти років, за які малюки уже звикли до візитів правоохоронців із дарунками. А цьогоріч у листопаді для малюків було організовано й екскурсію до Львівського цирку на перегляд видовищної програми «Полум’я і лід».

Цього разу свого роду подарунки для правоохоронців приготували уже самі учні.

Протягом останніх тижнів керівництвом освітнього закладу до професійного свята - Дня міліції України було організовано проведення конкурсу дитячого малюнку серед учнів молодших, середніх та старших вікових груп.

Декілька тижнів кипіла старанна робота. Малюки із великим бажанням вимальовували повсякденну роботи правоохоронців. Усі роботи вихованців закладу навіть не вмістились на виставкових щитах закладу.

Перемогу у конкурсі міліцейського малюнку у різних вікових групах здобули Ірина Паращак, Руслана Дуб та Ярослав Гаврих, яких було нагороджено м’якими іграшками, художньою літературою та іншими призами.

Другу сходинку вибороли роботи вихованців закладу Романа Чаплі, Марії Смітюх, а також братів Василя та Миколи Будзяків.

Гарні та цікаві малюнки вийшли з-під пензля Сергія Дзіка, Юлії Плюйко та Івана Ковальчука, які отримали призи за 3 місце.

Відзначено заохочувальними дарунками й Сергія Левчака та Юрія Світлозарова, які проявили старанність у виконанні графічних малюнків.

Що ж приємні хвилини завжди минають швидко. Але наступна зустріч із працівниками управління ДСБЕЗ, яку вихованці Нагуєвицької школи-інтернату чекають із великим нетерпінням відбудеться вже незабаром - на свято Святого Миколая!

УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Більше 2 тисяч громадян ...
Наступна новина: У Чернівцях штампують не ...

КОМЕНТАРІ