Звернення голови ЛОДА Олега Сала до мешканців Львівщини

Звернення голови ЛОДА Олега Сала до мешканців Львівщини

11.12.13 14:22 0 794
“Шановні краяни!

Звертаюся до кожного мешканця Львівщини від імені Президента України, щоб запевнити усіх вас: Курс на європейську інтеграцію нашої держави залишається незмінним.

Глава держави ще раз нагадує, що європейський вектор розвитку країни закріплений на законодавчому рівні. Адже Закон, який був прийнятий у 2010 році, був прийнятий за власною ініціативою Президента.

Програма реформ, започаткована у травні 2010 року, разом з Національним планом реформ спрямовані на досягнення Україною європейських стандартів.

Хоча ми не завжди встигаємо згідно з цим графіком, бо будь-які реформи потребують фінансування, а коли його не має чи не вистачає, реформи просто гальмуються…

Шановні краяни, Президент запевняє нас, що ми цю програму обов’язково виконаємо.

Реформи є фундаментом успіху розвитку держави. Результатом реформ має стати підвищення добробуту громадян нашої держави.

Саме до цього ми всі прагнемо. На це націлений Президент України, на це працюють всі гілки влади. Адже Президент чудово розуміє, що давати оцінку цій роботі, безумовно, буде суспільство.

Тому, я Вас запевняю, що шлях європейської інтеграції буде продовжено. Він не зупинявся і не буде зупинятися, ми всі разом будемо йти європейським шляхом.

Хочеться, щоб ми разом, спільно, врегулювали той конфлікт, який так хвилює суспільство, щоб за ним ми побачили стратегію розвитку української держави на майбутнє”.

Олег Сало

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ