«Студенти та молодь Львівщини можуть бути впевнені у моєму особистому захисті та підтримці», – очільник Львівщини

«Студенти та молодь Львівщини можуть бути впевнені у моєму особистому захисті та підтримці», – очільник Львівщини

11.12.13 17:58 0 731
В цьому голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало запевнив представників студентства, які прийшли пікетувати облдержадміністрацію.

Зокрема, активісти Львівщини звернулись до керівника області із проханням прокоментувати ситуацію щодо судового позову на організаторів мирного мітингу на площі перед пам’ятником Т.Г. Шевченкові.

«Я неодноразово уже повідомляв, що це рішення прийняли без мого відома. На той час я з робочим візитом перебував на відкритті будівництва Бескидського тунелю. Але я запевнив, що всі винні будуть покарані, і я свого слова дотримав. Судовий позов було подано за дорученням Богдана Матолича і як ви зараз можете бачити, його на посаді вже немає. Це жорстко, але справедливо», – наголосив Олег Сало.

Також студентство схвильоване питаннями їхньої особистої безпеки та захисту від ймовірних політичних репресій. На це очільник Львівщини відреагував конкретно: «Студентство та мирні демонстранти можуть розраховувати на мій захист та підтримку. Я завжди готовий прийняти ініціативну групу мітингувальників, вислухати їх та, за можливості, допомогти», – сказав голова ОДА.

Окрім того, молодь вимагала від Олега Сала письмового підтвердження того, що керівник області не буде виконувати «злочинні накази».

«Я працюю для людей, щодня виїзди в райони. За місяць мого перебування на цій посаді Кабінет Міністрів України виділив на потреби області додаткових коштів на суму 232 млн. грн. Ніяких злочинів не допустимо. В нас мирні протести, на Львівщині толерантне суспільство, ніяких політичних репресій з боку облдержадміністрації не буде», – запевнив Олег Сало.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ