У Львівській області бродівська міська рада вирішила перенесті пам'ятник Кутузову

У Львівській області бродівська міська рада вирішила перенесті пам'ятник Кутузову

11.12.13 19:18 0 846
10 грудня 2013 року на сесії Бродівської міської ради депутати вирішили перенесті погруддя російському полководцю Кутузову зі скверика навпроти Педагогічного коледжу ім. М. Шашкевича на територію КП "Броди". Таке рішення депутати ухвалили у відповідь на звернення відомого громадського діяча, політв'язня Ігоря Калинця.

Як повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Бродівській міській раді Віктор Горішній, кілька місяців тому Ігор Калинець побував у Бродах, взяв участь у засіданні сесії міської ради. Він висловив вдячність депутатам за те, що одну з вулиць міста було названо в честь його покійної дружини Ірини Калинець.

Водночас Ігор Калинець був здивований, що в місті досі стоїть погруддя Кутузова. Нещодавно він звернувся до депутатського корпусу Бродівської міської ради з листом, в якому закликав установити на місці пам'ятника Кутузову монумент комусь із видатних українців.

На сесії депутати ухвалили рішення перенесті погруддя на територію комунального підприємства "Броди", а в бюджеті міста на 2014 рік передбачити кошти для впорядкування території скверу. Комісії з питань духовності, освіти, молоді та спорту доручили подати пропозиції, який пам'ятник мав би бути на цьому місці.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області під ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ