У Львівській області червоноградські правоохоронці зустрілися з школярами

У Львівській області червоноградські правоохоронці зустрілися з школярами

11.12.13 13:17 0 724
Правоохоронці спільно із представниками Червоноградського міського центру сім’ї та молоді зустрілися із вихованцями Червоноградської школи-інтернат. Зустріч була організована з нагоди відзначення 1 грудня Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом.

Працівники Червоноградського ВКМСД спільно із представниками Червоноградського міського центру сім’ї та молоді зустрілися із вихованцями Червоноградської школи-інтернат. Зустріч була організована з нагоди відзначення 1 грудня Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом. Метою заходу було розповісти учням про вірус імунодефіциту людини і синдром набутого імунодефіциту; розвивати почуття відповідальності за своє здоров’я та здоров’я інших людей; виховувати толерантне ставлення до ВІЛ – інфікованих людей.

Начальник Червоноградського ВКМСД Руслан Король розповів дітям про те наскільки небезпечною є таке захворювання, як ВІЛ/СНІД, про причини виникнення такої хвороби, необхідність ведення здорового способу життя. Учні з цікавістю слухали правоохоронців та представників міського центру сім’ї та молоді, дивилися соціальні ролики про захворювання, задавали багато питань, брали участь у дискусії.

Як повідомили представники Червоноградського міського центру сім’ї та молоді в ході таких зустрічей вони прагнуть вкотре привернути увагу дітей про проблему, яка стосується кожного. Дитячі уявлення про СНІД часто бувають неправильними, важливо якомога раніше розвіяти стереотипні уявлення про цю проблему. Бесіда зможе сформувати у дитини чітке уявлення про таке питання. Основне завдання –дати дитині інформацію, точну і відповідну для її віку.

Діти зрозуміли, що ВІЛ/СНІД може загрожувати всім, але якщо людина дбає про своє здоров’я, веде здоровий спосіб життя, живе за законами моралі, має міцну сім’ю, ризик заразитися ВІЛ стає мінімальним.

На завершення вони отримали методичні рекомендації про те, як не стати жертвою хвороби ВІЛ/СНІД та сфотографувалися із своїми гостями.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Міська рада Ужгорода планує ...

КОМЕНТАРІ