Чернігів: Міський голова: місто має працювати у звичному режимі

Чернігів: Міський голова: місто має працювати у звичному режимі

11.12.13 14:20 0 746
Комісію з питань надзвичайних ситуацій у Чернігівській міській раді 9 грудня провів міський голова Олександр Соколов. У засіданні взяли участь представники відповідних міських служб, управлінь і відділів міськради.

Міський голова зазначив, що згідно з прогнозами погоди, очікується пониження температури та снігопади, тому міські служби мають оперативно зреагувати, щоб чернігівці не відчули незручностей.

"Ми повинні попередньо узгодити всі плани, з'ясувати, у кого ще є невирішені питання", - повідомив О.Соколов.

Він наголосив на особливій увазі до безперебійного теплопостачання будинків і закладів соціальної сфери, належній роботі громадського транспорту. Також міський голова звернувся до керівників підприємств, організацій та установ прибрати закріплену за ними територію, а до власників автотранспорту – не залишати його на проїжджій території, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

"Сніг, морози – явища для нас постійні цієї пори року. Усі заклади мають працювати у звичному режимі", - наголосив міський голова.

Заступник міського голови Володимир Кривенко доповів, що 9 грудня до прибирання Чернігова від снігу було залучено 40 одиниць техніки та 350 людей, які розчищали зупинкові комплекси, переходи, прибудинкову територію.

"Якщо опади у подальшому не припиняться, то будемо залучати до розчищення снігу, згідно з укладеними договорами, техніку підприємств", - сказав В.Кривенко. Він додав, що звернувся до керівників комунальних та інших підприємств особисто контролювати процес.

За інформацією міської СЕС, ситуація із рівнем захворюваності на грип та ГРВІ наразі є контрольованою.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ