Висококваліфіковані кадри готуються у Житомирському військовому інституті ім. С. П. Корольова

Висококваліфіковані кадри готуються у Житомирському військовому інституті ім. С. П. Корольова

11.12.13 18:33 0 908
Житомирський військовий інститут ім. С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій - гордість Житомирщини, адже випускниками цього навчального закладу лише за роки незалежності України є близько 40 тисяч фахівців Збройних Сил України. Житомирський військовий інститут – сучасний багатопрофільний навчальний заклад, який готує висококваліфікованих спеціалістів не лише для елітної армії, але й цивільних фахівців для роботи в різних галузях.

Курсанти та студенти військового інституту навчаються на факультетах радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби, інформаційних технологій та телекомунікаційних систем, геоінформаційних і космічних систем, підготовки студентів за програмою офіцерів запасу. Кожен випуск інституту відзначається високим відсотком працевлаштування студентів. Ще не отримавши диплом про закінчення вишу, більшість курсантів вже знають, де будуть працевлаштовані.

Житомирський військовий інститут імені С.П. Корольова успішно втілює завдання Президента України щодо підвищення зайнятості населення. Адже висококваліфіковані спеціалісти – випускники інституту – поповнюють лави Збройних Сил України у всіх регіонах нашої держави. Щороку до Житомирського військового інституту подають документи на навчання сотні абітурієнтів з різних куточків країни.

За словами голови облдержадміністрації Сергія Рижука, Житомирський військовий інститут ім. С.П. Корольова готує спеціалістів з огляду на перспективну зброю ХХІ століття.

Під час урочистостей з нагоди 94-ої річниці з дня створення інституту голова обласної ради Йосип Запаловський відмітив, що випускники вишу затребувані не лише у військових частинах, але й в народному господарстві, у цивільній обороні, де активно впроваджуються сучасні інноваційні технології.

Начальник Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова Державного університету телекомунікацій, генерал-майор Юрій Даник зазначив, що у навчальному закладі значна увага приділяється військово-патріотичному вихованню молоді. Завдяки спілкуванню із ветеранами, випускниками інституту курсанти та студенти вузу більше розуміють славетний ратний подвиг українського народу у часи Другої світової війни, виховуються справжніми патріотами своєї країни.

Нагадаємо, що 8 грудня 2013 року військовому інституту виповнилося 94 роки з дня заснування. З цієї нагоди 10 грудня в Житомирському українському академічному обласному музично-драматичному театрі відбулися урочисті зібрання за участі керівництва області та міста Житомира, представників духовенства, особового складу інституту. Цьогоріч урочистості відкривав Національний президентський оркестр.

Майор Юрій Міхеєв та майор Володимир Охріменко були нагороджені грамотами обласної ради з нагоди 94-річчя від дня створення інституту. Анастасія Багрійчук, Павло Гнатюк та Микола Чередняк отримали іменні стипендії Житомирського міського голови Володимира Дебоя. Архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Владика Никодим нагородив грамотою та відзнакою за заслуги перед Українською православною церквою та з нагоди 1025-річчя Хрещення Русі начальника інституту, генерал-майора Юрія Даника.

Довідково: 22 грудня 2013 року о 10.00 в Житомирському військовому інституті ім. С.П. Корольова Державного університету телекомунікацій відбудеться День відкритих дверей, про що повідомлено на офіційному сайті інституту - http://zvir.zt.ua

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Башкаленко: У ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ