В Чернігівській області вогнеборці ліквідували пожежу житлового будинку

В Чернігівській області вогнеборці ліквідували пожежу житлового будинку

11.12.13 15:08 0 759
Інформація про пожежу одного з приватних житлових будинків, що у с. Мохнатин Чернігівського району надійшла 11 грудня о 02:44 до Служби порятунку «101». Загоряння помітили сусіди й викликали вогнеборців. На місце події, подолавши відстань понад 15 кілометрів, з Чернігова прибули два пожежно-рятувальні підрозділи. Майже за півтори години пожежу було приборкано, в ході чого врятовано поруч розташовану споруду і матеріальних цінностей на суму близько 10 тис. грн..

Попереднім розслідуванням встановлено, що діти господарки забрали стареньку матір на зиму до себе, а самі періодично доглядали за помешканням і протоплювали піч. Ймовірно, саме несправність опалювального приладу, який залишили без нагляду або ж його надмірне перегрівання і призвело до виникнення пожежі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до населення з проханням дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки у побуті. Не користуйтеся печами, які мають тріщини. Забороняється застосовувати для їх розпалювання легкозаймисті та горючі рідини, а також використовувати дрова, довжина яких перевищує розміри топки, залишати печі без нагляду та доручати нагляд за ними малолітнім дітям.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: У Росії очільникові ...

КОМЕНТАРІ