У Рівненській області рятувальники спільно з працівниками районного центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді провели роз’яснювальну роботу з вихованцями школи-інтернат

У Рівненській області рятувальники спільно з працівниками районного центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді провели роз’яснювальну роботу з вихованцями школи-інтернат

11.12.13 15:26 0 718
Діти не завжди знають як потрібно поводити себе під час виникнення пожежі та до яких трагічних наслідків може призвести порушення правил пожежної безпеки. Тому 09 грудня працівниками Сарненського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області спільно з фахівцями соціальної роботи Сарненського районного центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді було проведено роз’яснювальну роботу з учнями комунального закладу «Чудельська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ст.».

У ході спілкування з школярами особлива увага зверталася на формування у дітей навичок правильного поводження під час виникнення пожеж та дотримання правил безпеки у побуті.

Також учням розповідали про безпечне поводження з вибухонебезпечними предметами, дотримання правил безпеки на льоду та під час святкування Новорічних і Різдвяних свят. Під час зустрічі дітям було продемонстровано фото та відео сюжети на тему безпечного поводження з вогнем. Спілкування дітлахів з рятувальниками та соцпрацівниками пройшло змістовно і цікаво, адже спрямовувалося на свідоме сприйняття інформації й оволодіння практичними навичками реагування на надзвичайні події, а також на першочергові дії, які необхідно здійснювати у разі їх виникнення.

Сарненський РС ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина готова ...
Наступна новина: В Луцьку Олександр Рачков – ...

КОМЕНТАРІ