Рівненська область: рятувальники надавали допомогу водіям та пасажирам, транспортні засоби яких через складні погодні умови опинилися у кюветах

Рівненська область: рятувальники надавали допомогу водіям та пасажирам, транспортні засоби яких через складні погодні умови опинилися у кюветах

11.12.13 15:47 0 880
09 грудня о 15:40 на автодорозі Рівне-Старокостянтинів-Дубровиця поблизу села Селець Дубровицького району співробітниками Держслужби з НС була надана допомога по відбуксируванню вантажного автомобіля «SCANIA», котрий через складні погодні умови з’їхав у кювет та перекинувся на бік.

Водій вантажівки розповів, що перевозив вантаж з Республіки Сербія до Республіки Білорусь. Через ожеледицю не впорався з керуванням та з’їхав з дороги і перевернувся. Чоловік одразу звернувся по допомогу до рятувальників та правоохоронців. Вже за лічені хвилини на місці пригоди працювала спеціальна інженерна техніка та особовий склад 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Бійці ДСНС спершу розвантажили авто, а потім за допомогою тягача та пожежної автоцистерни обережно поставили вантажівку на колеса.

Того ж дня близько 16:00 неподалік селища міського типу Рафалівка Володимирецького району бійцями 4-го державного пожежно-рятувального поста були вивільнені двоє пасажирів з понівеченого автомобіля «VOLKSWAGEN LT 28», водій якого не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області переконливо радить громадянам у період ускладнення погодних умов утриматись від поїздок власним автотранспортом та не планувати поїздок автобусним сполученням. Водіям слід мати в автомобілях снігову лопату, трос, термос із гарячим чаєм, заряджений мобільний телефон, теплі речі та достатній запас пального для можливості зігрітися у разі потрапляння у сніговий замет. При виборі маршруту руху пріоритет надавити дорогам державного значення.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Житомирщині суд на 3 ...

КОМЕНТАРІ