У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

11.12.13 13:17 0 676
За добу до міліції надійшло 11 повідомлень про скоєння крадіжок. За даними фактами відкрито 10 кримінальних проваджень за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Деякі з них:

— До міліції повідомили, що невідома особа проникла в будинок 25-річної Марини з села Біле Володимирецького району, звідки викрала продукти харчування. Зі слів потерпілої, зловмисник заволодів м’ясом, яке знаходилось в холодильнику. Невідома особа проникла до помешкання, пошкодивши віконне скло. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

— До міліції повідомив 33-річний Іван з Рівного, що в одному з розважальних закладів міста невідома особа викрала його гаманець. Потерпілий залишив його без нагляду на столику. Зловмисники заволоділи грошима в сумі близько 200 гривень та банківськими картками.

— 33-річна Ірина, яка працює продавцем, повідомила до міліції, що невідома дівчина, перебуваючи в одному з магазинів міста Сарни, викрала жіночу кофту. Сума збитку встановлюється.

- До міліції повідомив 37-річний рівнянин Юрій, що на одному з ринків міста Дубно невідома особа викрала з його автомобіля сумку. Зловмисники заволодів грошима. Сума збитку встановлюється.

ПОСИЛАННЯ НА СЗГ УМВС ОБОВ’ЯЗКОВЕ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ