У Рівненській області у центрі уваги - створення нових робочих місць

У Рівненській області у центрі уваги - створення нових робочих місць

11.12.13 15:05 0 815
Підвищення зайнятості населення - одне з головних та найбільш актуальних питань, вирішення якого потребує чіткої та згодженої роботи як влади, так і роботодавців.

Саме з метою узгодження дій та на реалізацію соціальних ініціатив Президента України 9 грудня у Корецькому районному центрі зайнятості відбулося засідання круглого столу «Реалізація завдань Президента України щодо стимулювання підвищення зайнятості населення та створення нових робочих місць». Участь у заході взяли голова районної державної адміністрації Михайло Волинець, голова районної ради Любов Скородько, директор районного центру зайнятості Валентина Іщук, головний державний інспектор праці Державної інспекції з питань праці в Рівненській області Сергій Мосійчук, головний державний податковий інспектор Корецького відділення Гощанської міжрайонної державної податкової інспекції Тетяна Боровець, заступник директора управління Пенсійного фонду України в Корецькому районі Світлана Волкашевич, головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі РДА Марина Руднік, керівники 23 ринкоутворюючих підприємств, установ та організацій Корецького району.

Під час заходу були розглянуті перспективи створення додаткових робочих місць відповідно до програми соціально-економічного розвитку Корецького району на 2014 рік, узгоджено шляхи співпраці органів влади та роботодавців щодо сприяння у створенні нових робочих місць, у тому числі шляхом підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації необхідних кадрів за сприяння служби зайнятості, компенсації роботодавцям фактичних витрат у розмірі єдиного внеску. Йшлося також про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Роботодавці мали змогу отримати інформацію та консультації представників влади щодо питань, що стосуються їх діяльності і потребують втручання та вирішення, а також дотримання норм діючого законодавства про працю і зайнятість.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ