Чеський сенатор виступив на підтримку Євромайдану

Чеський сенатор виступив на підтримку Євромайдану

11.12.13 14:06 0 836
Член Сенату Чехії Мірослав Крейча заявив про підтримку прагнень українців, які вийшли на масові акції протесту. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Україна є частиною Європи, і ніхто не має права позбавляти вас права інтегруватися до Європейського союзу. Ваш Майдан – це острів свободи, рівності та братерства в Україні. Це острів, що пережив тяжкі випробування, але я вірю, що рано чи пізно цінності Загальної декларації прав та свобод людини переможуть в усій Україні», – йдеться у його заяві, поширеній з нагоди Дня захисту прав людини.

«Європейський союз є не лише найбільшим світовим ринком, але передусім також територією, де панують закони, люди мають можливість вільно приймати рішення, ніхто не є безкарним, і не лише в окремих країнах, але і в усьому Європейському союзі люди діють в дусі братерства», – вважає сенатор Крейча.

Він наголосив, що хотів би підтримати усіх, «хто не боїться висловлювати свій погляд на майбутнє країни всупереч погоді та намаганням обмежити право кожної людини на свободу зібрань та висловлень».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До новорічних свят ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ