Після ремонту та переобладнання відновило свою роботу Рівненське відділення №15 ПриватБанку за адресою: м. Рівне, пр.Миру , буд. 8.

Після ремонту та переобладнання відновило свою роботу Рівненське відділення №15 ПриватБанку за адресою: м. Рівне, пр.Миру , буд. 8.

11.12.13 13:47 0 879
Як повідоми у прес-службі банку для зручностей обслуговування було проведено розширення площі відділення, виконано ремонтні роботи у сучасному дизайні та здіснення обладнання робочих місць за останнім словом техніки. Тепер клієнти зможуть обслуговуватись у форматі відкритої архітектури без кабінетної системи з відокремленою зоною цілодобового самообслуговування.

“Впроваджуюючи інноваційну політику банку створено сучасне банківське відділення, де клієнти можуть отримати всі необхідні послуги самостійно, а співробітники банку, як універсальні фахівці, готові оформити будь-яку банківську послугу чи проконсультувати. - говорить Оксана Туревич, керуюча Рівненським відділенням №15 Північно-Західного РУ ПриватБанку. - Це суттєво економить час і виключає виснажливе очікування в чергах, що дуже подобається нашим клієнтам. Ми раді проконсультувати клієнта та надати якісні банківські послуги у будні дні з 8.30 до 17.30 без обідньої перерви. Зручна зона самообслугоговування, де встановлано платіжний термінал, відкритта для відвідувачів цілодобово. Для входу необхідно мати при собі тільки банківську платіжну картку”.

У відділенні ПриватБанку можна оформити безкоштовно універсальну, пенсійну карту та карту для виплат лише за 15 хвилин. Крім того клієнти можуть оформити послугу «Регулярні платежі», яка дозволяє клієнтам здійснювати будь-які платежі на регулярній основі у зручний для них час (оплата комунальних послуг, поповнення мобільного телефону, погашення кредитів інших банків ті інші).

Також на відділенні можуть отримати всі види банківських послуг юридичні особами та приватні підприємці. Обслуговування корпоративних клієнтів та підприємців здійснюється в режимі 24/7/365. Введена в дію нова послуга для юридичних осіб - “Гарантований платіж”, яка передбачає фінансування бізнесу під 4% річних.

Північно-Західним Регіональним управлінням ПриватБанку в Рівненській області встановлено 236 терміналів самообслуговування, 163 банкомати, функціонує 59 банківських відділень.

Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Добровільно сплачені ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Той, хто ...

КОМЕНТАРІ