Олег Тягнибок: «Той, хто стояв на варті барикад Майдану, відчув, що таке повернути собі національну гідність»

Олег Тягнибок: «Той, хто стояв на варті барикад Майдану, відчув, що таке повернути собі національну гідність»

11.12.13 13:48 0 824
Той, хто стояв цієї ночі на варті барикад Майдану, відчув, що таке повернути собі національну гідність. Ми можемо протистояти і можемо перемагати! Про це 11 грудня зазначив Олег Тягнибок, виступаючи зі сцени після відступу спецпризначенців.

«Дві ночі поспіль спецпризначенці здійснювали атаки на мирну акцію протесту на Майдані. Штурм, що розпочався о першій ночі й тривав дев’ять годин, завершився поразкою влади – «зачистка» не вдалася. Той, хто стояв на варті барикад Майдану цю ніч, відчув, що означає повернути собі національну гідність. Ми можемо протистояти і можемо перемагати!

Ці ніч і ранок – не просто перемога. Це лише один з етапів на шляху до неї. Ми відбилися. Майдан, Київрада, Будинок профспілки і Палац Свободи – залишилися нашими! Кожен із оборонців Майдану – герой. Ми – нація переможців, яка достойна жити на своїй землі.

Революція Гідности триває! Наш дух ще більше зміцнів!», – зазначив лідер «Свободи». За його словами, зараз завданням оборонців Майдану є відбудувати барикади та привести до ладу наметове містечко.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Після ремонту та ...
Наступна новина: Візит Президента України до ...

КОМЕНТАРІ