Визначились переможці Кубку Львівщини з вільної боротьби

Визначились переможці Кубку Львівщини з вільної боротьби

11.12.13 16:16 0 1189
10 грудня 2013 року відбувся фінал кубку Львівської області серед студентських команд вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації з вільної боротьби.

У фінальній зустрічі на борцівському килимі зустрілись збірні команди спортсменів Національного університету “Львівська політехніка” та Львівського національного аграрного університету. Поєдинок за кубок завершився впевненою перемогою студентів-спортсменів Національного університету “Львівська політехніка”, які тріумфували у 6 з 7 поєдинків. Третє місце вибороли студенти Львівського державного університету фізичної культури.

Команда-переможець отримала кубок та призи від організаторів змагань – Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Зазначимо, що Кубок Львівської області серед студентських команд вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації з вільної боротьби був організований Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. До участі у Кубку заявилися команди 4-х вищих навчальних закладів області, які змагалися у матчевих зустрічах з жовтня по грудень 2013 року.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові пограбували ...

КОМЕНТАРІ