Міндоходів закликає мешканців Львівщини допомагати виявляти корупціонерів у своїх лавах

Міндоходів закликає мешканців Львівщини допомагати виявляти корупціонерів у своїх лавах

11.12.13 16:20 0 829
Упродовж цього року управлінням внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Львівській області проведено 173 службових перевірки та розслідування, в результаті яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 133 особи, 20 працівників звільнено.

За матеріалами управління органами прокуратури Львівської області розпочато 17 кримінальних проваджень за вчинення службових злочинів, з яких 3 - за ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

У результаті виявлених фактів порушення вимог чинного податкового законодавства до бюджету було донараховано 2,9 млн. грн. податкових зобов’язань та вжито штрафних санкцій на суму 1,1 млн. гривень. Водночас виявлено 6 випадків порушення митних правил, за якими порушено 6 кримінальних проваджень та донараховано до бюджету 7,8 млн. гривень.

Міністерство доходів і зборів України приділяє особливу увагу боротьбі з корупційними проявами серед своїх співробітників. Зателефонувавши на гарячу лінію «Пульс» (044) 284-00-07, громадяни можуть повідомити про корупційні діяння з боку посадових осіб органів доходів і зборів. Повідомити про такі факти можна також управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Львівській області телефоном (032) 297-36-09, або у письмовому вигляді на адресу: 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Львівській області.


ГУ Міндоходів
у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новини ГУ Міндоходів у ...
Наступна новина: У Рівненській області 7 ...

КОМЕНТАРІ