Весільні каблучки - оберіть символ вашого кохання

Весільні каблучки - оберіть символ вашого кохання

11.12.13 16:30 0 1478

Весілля... Це одне з найяскравіших подій у житті. Гарна наречена у білiй сукні, сяючий наречений і звісно обручки, які символізують їх кохання, спільне життя, наповнене радістю та щастям. Тому обручки мають буди ідеальними, це не звичайні кільця, обручки мають бути ідеальними, вони повинні символізувати два люблячі серця, обирати ці каблучки треба з душею.

Наша компанія пропонує вам обрати обручки згідно з вашими бажаннями, це можуть бути вишукані вироби з діамантами, білим та жовтим золотом, у вигляді корони, або оригінальні обручки у формі трикутника. Кожний виріб - це витвір мистецтва ювеліра, це тонка праця, кожна обручка - індивідуальна і виконана у одиничному екземплярі.

Кожна пара обручки - не схожа ні на яку другу, у кожній парі обручка для нареченої виконана ніжно і елегантно, а для нареченого - більш стримана, але в купі вони дивляться як одне ціле, як і закохані молодята.

Неповторно виглядають обручки у вигляді корони або у квадратній формі, вишукано - з білого золота та діамантами, стильно - грановані каблучки, модно - обручки у дизайні модних домів "Булгарі" та "Тіффані".

У нас ви зможете не лише купити, а ще і замовити обручку. Ювеліри вислухають усі ваші побажання, щодо дизайну, дорогоцінних камінів, кольору золота, та зроблять саме таку каблучку, побачивши яку, ваша наречена скаже вам "ТАК! Я згодна!". І така обручка буде тільки у вас! Ви також зможете зробити гравіювання зі словами кохання.

Такі обручки усе життя будуть нагадувати вам про ваш щасливий день одруження і про ваше кохання.



Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У 2013 році легалізовано ...
Наступна новина: Управління ДСНС України у ...

КОМЕНТАРІ