Святослав Ханенко: «Влада руками силовиків укотре завдала учасникам мирного мітингу тяжких тілесних ушкоджень»

Святослав Ханенко: «Влада руками силовиків укотре завдала учасникам мирного мітингу тяжких тілесних ушкоджень»

11.12.13 16:35 0 894
«Унаслідок нічної атаки спецпризначенців на Майдан Незалежности мирні учасники національного спротиву зазнали тяжких тілесних ушкоджень. Влада цинічно витерла ноги об Основний Закон, стаття 39 якого надає право народу збиратися на мітинги і демонстрації. Влада потоптом іде по людях, віддаючи злочинні накази та трощачи тих, хто надав їй повноваження і утримує цю владу», – заявив 11 грудня 2013 року керівник медичної служби Штабу національного спротиву, народний депутат від Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Святослав Ханенко.

«О першій годині ночі у лікарню №9 госпіталізували постраждалого учасника мітингу з переломом гомілки; о 04.10 у лікарню №17 – постраждалого із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку і травмою грудної клітини; о 05.51 в лікарню №9 швидка привезла хворого з ушкодженням колінного суглоба; туди ж 07.01 госпіталізували людину з закритою травмою хребта. Я вже не кажу про кількість і характер ушкоджень тих, кому медики надавали допомогу на місці, в тому числі народних депутатів-свободівців. За ніч і ранок (на 12.00) до лікарів швидкої звернулося 39 осіб, із них шпиталізовано 18. І більшість серед них – травмовані. Загалом упродовж останньої доби наша медична служба надала допомогу 1 444 учасникам спротиву», – зазначив Святослава Ханенко.

«Слова Януковича та його посіпак, їхні бравурні обіцянки розходяться з їхніми вчинками, а вчинки – зі здоровим глуздом. Застосовуючи грубу силу, калічачи українців, вони хочуть зламати нашу волю, знищити споконвічний дух свободи у наших серцях. Однак вони забули, що їх – жменя, а нас – десятки мільйонів. І саме ми будемо визначати майбутнє країни!», – наголосив депутат-свободівець.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі Василь ...
Наступна новина: Олег Сало: «Треба зробити ...

КОМЕНТАРІ