У Волинській області засуджено трьох молодиків, які обкрадали маневиччан

У Волинській області засуджено трьох молодиків, які обкрадали маневиччан

12.12.13 09:48 0 852
Прокурором Маневицького району підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо двох мешканців села Кукли та одного жителя Рівненщини, які у період з 30 квітня по 28 червня 2013 року вчинили ряд крадіжок грошей та товарно-матеріальних цінностей з приміщень торгових об’єктів сіл Маневиччини, завдавши громадянам та споживчим товариствам збитків на загальну суму 52 тис. грн.

У ході досудового розслідування, завдяки злагодженим діям процесуального керівника, слідчого та оперативних працівників сектору карного розшуку Маневицького РВ УМВС України у Волинській області злочинців затримано на гарячому під час спроби вчинення крадіжки з приміщення кафе в смт. Маневичі.

Вироком суду усіх трьох молодиків визнано винними у скоєнні 9 крадіжок, поєднаних з проникненням у приміщення (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України) та засуджено до позбавлення волі строком 4 роки, 3 роки і 6 місяців та 3 роки зі встановленням іспитового терміну.

Суд врахував те, що обвинувачені повністю визнали свою вину та у повному обсязі відшкодували завдані приватним підприємцям і споживчим товариствам збитки.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ