Ужгородець намагався продати патрони

Ужгородець намагався продати патрони

12.12.13 12:24 0 920
Днями оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції Михайло Сойма та Тарас Нападій натрапили на чоловіка, який ховався за будинком на вул.Заньковецької в Ужгороді.

Спершу правоохоронці думали, що чоловік потрапив у халепу і йому потрібна допомога. Підійшли ближче, відрекомендувалися, пред’явили посвідчення працівників міліції та запропонували свою допомогу. Однак від допомоги чоловік категорично відмовився, а дізнавшись, що перед ним оперативники, заметушився і намагався сховати поліетиленовий пакет в кишеню куртки. Це викликало підозру у міліціонерів.

Правоохоронці спитали чоловіка, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, на що останній добровільно та в присутності понятих видав з кишені куртки поліетиленовий пакет, в якому знаходилися 10 набоїв.

Як розповів 51-річний ужгородець, патрони ці він знайшов в контейнері для сміття кілька днів тому. Стояв біля будинку, бо чекав приятеля, якому намагався їх продати, а зароблене таким чином витратити на своє лікування.

- Вилучені набої направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, – зазначив заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Василь Довганич. -- Відносно фігуранта справи розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Замах на збут бойових припасів без передбаченого законом дозволу), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Наразі розслідування триває, з'ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ