В Закарпатській області незадоволені роботою податкової – повідомте їм про це

В Закарпатській області незадоволені роботою податкової – повідомте їм про це

12.12.13 10:04 0 880
Протягом січня-листопада 2013 року працівниками управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Закарпатській області проведено 84 службові перевірки та розслідування відносно працівників органів доходів і зборів краю.

У Міністерстві за допомогою експертів світового рівня створена антикорупційна стратегія Міндоходів, яка охоплює усі етапи роботи – від профілактики до виявлення та реагування на факти корупції. Мета – заздалегідь усунути причину службових правопорушень, а не боротися з наслідками.

Важлива частина антикорупційної стратегії Міністерства доходів і зборів України – взаємодія з суспільством, у тому числі – за допомогою гарячої лінії «Пульс» (044) 284-00-07. За допомогою цього сервісу забезпечується оперативне реагування на повідомлення громадян про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів доходів і зборів. Крім цього, з питань неправомірних дій посадових осіб Міндоходів можна конфіденційно звернутись до відділу внутрішньої безпеки при Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області Управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів України за адресою: м. Ужгород, вул. Волошина, буд. 52 каб.32., або зателефонувати по телефону (0312) 61-51-67, повідомляє Головне управління Міндоходів у Закарпатській області.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ