Уперше в Ужгороді буде встановлено три ялинки

Уперше в Ужгороді буде встановлено три ялинки

12.12.13 10:37 0 899
Уперше в Ужгороді буде встановлено не одну ялинку. Одна з них уже з’явилася в нашому місті. Вона розміщена в пішохідній зоні поблизу пл. Петефі, щоб католицький Св. Миколай та дух Різдва відчувалися з перших днів грудня. Її мали би прикрасити цукерками та медовими пряниками, оскільки ці солодощі є традиційними елементами на ялинках для католиків.

Напередодні новорічних свят традиційно встановлюють ялинку на Театральній площі в Ужгороді. Цього року вона знову з’явиться там на втіху всім мешканцям та гостям міста за декілька днів до святкування Миколая Чудотворця. Традицією є й те, що саме цю ялинку прикрашають іграшки, виготовлені школярами навчальних закладів обласного центру. Цей рік оголошений управлінням освіти міста «Янгольським». Тематика прикрашання ялинки та навчальних закладів, вітальні листівки – все має нагадувати янголів. Не буде традиційних мегацукерок, м’ячів та пінопластових будиночків, а тільки образи білих небесних творінь.

А третя ялинка знаходитиметься перед обласною радою. Як прикрасять її, залишається загадкою… Може, фігурами коників різних розмірів, адже 2014-й – рік Дерев’яного коня.

Марія СЕРГІЄВА

«Карпатський Об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ