В Закарпатській області депутати із сусідньої Івано-франківщини проведуть безстрокову сесію на столичному Євромайдані

В Закарпатській області депутати із сусідньої Івано-франківщини проведуть безстрокову сесію на столичному Євромайдані

12.12.13 09:00 0 892
Депутати Івано-Франківської обласної ради поїхали на бестрокову сесію на столичний Євромайдан, передає кореспондент УНН.

“Я видав зранку розпорядження. Я розпорядився, щоби депутати зійшлися на друге безстрокове пленарне засідання з одним-єдиним питанням порядку денного — про підтримку вимог Євромайдану, підтримку самого Євромайдану”, — повідомив на віче на площі біля адмінбудівлі облради голова Івано-Франківської облради Василь Скрипничук.

“Виходячи із цього розпорядження, депутати можуть не працювати на своїй роботі, тому що вони мають обов’язок представляти інтереси громади на сесіях у Києві. І, сподіваюсь, що ми будемо там до того часу, доки не буде вже встановлена добра, правильна і праведна Українська держава”, — зазначив В.Скрипничук.

За даними депутата Івано-Франківської облради Василя Поповича, до Києва поїхало біля 70 депутатів облради.

Як повідомляв УНН, Івано-Франківська облрада на позачерговій сесії вчора забрала від місцевої облдержадміністрації делеговані повноваження. При цьому депутати вирішили не закривати сесію, а продовжити її роботу на другому пленарному засіданні на столичному Євромайдані.

УНН

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ