Прикарпатські правоохоронці запобігли ввезенню на територію України контрабанди зброї

Прикарпатські правоохоронці запобігли ввезенню на територію України контрабанди зброї

12.12.13 08:10 0 955
Про це на прес-конференції повідомив начальник обласного УМВС полковник міліції Василь Фелик.

За словами очільника обласної міліції, 10 грудня працівники обласного УМВС та СБУ отримали інформацію про те, що через митний пост «Рава-Руська» є ймовірність ввезення на територію України зброї та отруйних і сильнодіючих речовин жителями Прикарпаття.

Ця інформація підтвердилася, коли о 02:30 год. працівниками митниці спільно з прикордонниками було здійснено огляд автомобіля марки АУДІ А4. Під час огляду автомобіля та ручної поклажі водія і пасажирів було виявлено 50 газових балончиків, 10 телескопічних кийків, 14 електрошокерів та пігулки невідомого походження у кількості понад 60 штук.

Водій та пасажири віком від 20 до 33 років виявилися жителями Івано-Франківщини. Прикарпатці пояснили, що придбали дані речі в м. Варшава Республіки Польща, для власного користування. На разі правоохоронці з’ясовують мету ввезення зброї та отруйних речовин на територію України.

«Розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 201 ККУ (контрабанда),- повідомив Василь Фелик, - На даний час призначено ряд судових експертиз, проводиться досудове розслідування.»

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львівській області Олег ...

КОМЕНТАРІ