Львівщина: для вихованців дитячих спеціалізованих навчальних закладів триває акція “Ти зможеш, якщо зміг я!”

Львівщина: для вихованців дитячих спеціалізованих навчальних закладів триває акція “Ти зможеш, якщо зміг я!”

12.12.13 08:59 0 933
На Львівщині, за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації, стартували масові спортивні заходи „Ти зможеш, якщо зміг я” серед дітей-вихованців дитячих спеціалізованих закладів з нагоди зимових свят.

Зокрема, цими днями представники Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та відділення НОК у Львівській області відвідали загальноосвітню школу-інтернат у с.Стрілки Старосамбірського району Львівщини.

Діти зустріли гостей цікавою спортивно-мистецькою програмою – були представлені номери з елементами танців та гімнастики. Кожна команда проголошувала свій тематичний девіз. Від присутніх гостей учасників святкового дійства привітала учасниця зимових Олімпійських ігор в Ліллехаммері Христина Опьола.

До заходу долучилося понад 120 вихованців школи-інтернату. Діти змагалися у різноманітних естафетах, вікторинах та конкурсах спортивно-мистецької тематики. Особливо щиро уболівали за своїх вихованців працівники школи-інтернату на чолі з директором закладу Цибом Я.І, які активно долучилися до організації свята.

Всі учасники спортивного свята отримали пам’ятні медалі, грамоти та спортивні м’ячі від Львівського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та відділення НОК України у Львівській області.

Як зазначила заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Оксана Вацеба, подібні спортивні заходи „Ти зможеш, якщо зміг я” з нагоди зимових свят, будуть відбуватися на Львівщині упродовж грудня 2013 року та січня 2014 року у низці дитячих спеціалізованих закладів міст Борислава, Дрогобича, Сокаля, Стрия, Червонограда, Золочівського, Кам’яно-Бузького та Самбірського районів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ