Жінки з львівського Майдану просили військових не виконувати злочинних наказів влади

Жінки з львівського Майдану просили військових не виконувати злочинних наказів влади

12.12.13 08:48 0 1310
Жінки з львівського Майдану відвідали військові частини в місті Львові й звернулися до солдатів і офіцерів, з проханням аби вони не брали участі у провокаціях, не виконували злочинних наказів влади та не виступали проти власного народу. Про це 11 грудня 2013 року повідомила учасниця акції, депутат Львівської міської ради свободівка Ірина Шалаковська.

За словами депутата, до учасниць акцій почергово виходили командири частин та гарантували, що армія не виконуватиме злочинних наказів та ніколи не виступить проти свого народу.

"Ми свідомо зробили свою акцію суто жіночою. Бо ми як матері маємо право попросити цих хлопців не виступати на стороні режиму проти наших дітей, які зараз стоять на Майдані. Дуже приємним є той факт, як тепло нас зустріли командири частин. Принагідно я хочу звернутися до матерів, чиї сини працюють у "Беркуті", служать у внутрішніх військах: зателефонуйте своїм синам, переконайте їх, що війна проти власного народу, застосування сили проти мирних демонстрантів – це злочин. Злочин, який вони можуть не вчиняти, відмовившись виконувати злочинні накази режиму", – зазначила Ірина Шалаковська.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За 11 місяців 54 тисячі ...

КОМЕНТАРІ