У Рівненській області рятувальники удосконалили свої професійні навики під час гасінні умовної пожежі на об’єкті охорони здоров’я

У Рівненській області рятувальники удосконалили свої професійні навики під час гасінні умовної пожежі на об’єкті охорони здоров’я

12.12.13 08:38 0 941
11 грудня Володимирецькими рятувальниками 16-ї державної пожежно-рятувальної частини, проведено тактико-спеціальні навчання з ліквідації умовної пожежі та проведення рятувальних робіт в дитячому відділенні центральної районної лікарні.

За тактичним задумом внаслідок порушення правил пожежної безпеки виникла пожежа в приміщенні ізолятора на першому поверсі з можливим розповсюдженням полум’я на значну площу. У ході навчання особовий склад підрозділу, оперативно провів розстановку сил та засобів, здійснив розгортання із прокладенням магістральної лінії та у складі ланки газодимозахисної служби провів евакуацію потерпілих з будівлі. За короткий термін часу умовну пожежу ліквідували.

Підбиваючи підсумки, помічник начальника з питань оперативного реагування чергової зміни оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Рівненській області капітан служби цивільного захисту Тарас Батьковець зазначив, що подібні навчання є основою набуття практичних навичок та вмінь діяти в умовах надзвичайної ситуації, оскільки це об’єкт з масовим перебуванням дітей. Зокрема, коли стоїть завдання порятунку людей, а тим більше дітей в умовах реальної надзвичайної ситуації, дії рятувальників мають бути безпомилковими.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: 12.12 пройдуть ...

КОМЕНТАРІ