У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

12.12.13 08:23 0 852
За добу до міліції надійшло 19 повідомлень про скоєння крадіжок. За даними фактами відкрито 18 кримінальних проваджень за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них :

- До міліції, повідомила жительки села Городище про те, що вночі з її магазину невідомі особи викрали гроші. Зловмисники проникли в приміщення через вікно. Сума збитку становить близько 1200 гривень.

- Пенсіонерка Гертруда з Острога, повідомила до міліції, що з її господарства, у жовтні цього року, невідомі викрали велосипед червоного кольору.

- До міліції повідомила жителька Рокитного, що з приміщення її робочого кабінету, невідомі особи викрали залишений без нагляду гаманець. За словами потерпілої в гаманці знаходилися банківські картки.

- 72–річна жителька села Залав’я, Рокитнівського району, повідомила до міліції, що з її не замкненого житлового будинку, було викрадено продукти харчування. Зловмисники заволоділи салом вагою 15 кілограм та м’ясом вагою близько трьох кілограм. Сума збитків встановлюється.

ПОСИЛАННЯ НА СГЗ ОБОВ’ЗКОВЕ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ