Олег Сиротюк: "Кожен українець каже владі – "Іду на Ви"

Олег Сиротюк: "Кожен українець каже владі – "Іду на Ви"

12.12.13 11:31 0 1004
11 грудня 2013 року у Тернополі на Театральному майдані зібралася багатотисячна громада. Люди обурені політичними репресіями та нічним протистоянням силовиків із учасниками мирної протестної акції у Києві на Майдані Незалежності. Тисячі жителів міста та області, серед яких представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та інших опозиційних сил, громадські та молодіжні організації, підприємці, пенсіонери, студенти та небайдужі громадяни, вийшли на підтримку київського Майдану.

Перед мітингувальнивами виступали представники Штабу національного спротиву, політичні діячі, громадські активісті. Люди слухали патріотичні пісні, скандували гасла: "Зека геть", "Слава Україні!", "Разом і до перемоги!", "Ми – нація!".

Величезна кількість людей зголосилася та вирушила до Києва на підтримку мітингувальникам.

На сцені також виступав народний депутат від ВО "Свобода" Олег Сиротюк. "Ми зараз проводимо мирні акції, щоб на нашій землі була справедливість і був закон. І зараз кожен з нас, українців, має сказати цій владі те, що казав наш князь Святослав: "Іду на Ви!". Ми, українська нація, ми на своїй землі, за нами правда, з нами Бог. І наші вимоги є справедливі. Ми повинні йти до кінця і викинути цю банду з їхніх владних кабінетів, з їхніх "межигірь", ми хочемо іншої країни, де буде правда, честь і закон", – заявив свободівець.

Потрібно зазначити, що на Театральному майдані уся громада Тернопільщини готова до рішучих дій. Люди також підтримують вимоги київського Майдану щодо відставки Кабінету Міністрів та Президента України. Присутні зазначають, що готові стояти до кінця – за себе, своїх батьків, дітей і онуків.

Світлини: https://plus.google.com/u/0/photos/112527694563633354589/albums/5956115895455648193

Відео: http://youtu.be/tfVcXFZeVvw

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правоохоронці Волині не ...

КОМЕНТАРІ