На Хмельниччині поштові відділення стають сучаснішими та зручнішими для користувачів послуг і співробітників

На Хмельниччині поштові відділення стають сучаснішими та зручнішими для користувачів послуг і співробітників

12.12.13 09:05 0 894
В планах соціально-економічного розвитку області є цілий ряд питань, які пов’язані не тільки з розвитком сільського господарства, промисловості, транспорту, а й зв’язку. Дирекція «Укрпошти» в області бере активну участь у розбудові Хмельниччини. За сприяння голови облдержадміністрації Василя Ядухи виділено понад 3,2 мільйона гривень, які спрямовуються на капітальний ремонт та модернізацію поштових відділень. Із ходом ремонтних робіт у Центрі поштового зв’язку № 8 у Ярмолинцях ознайомився очільник краю. Центр поштового зв’язку, який обслуговує населення Ярмолинецького, Городоцького та Віньковецького районів вже давно потребував ремонту приміщення. Цьогоріч втілити ці амбітні плани у життя стало можливим завдяки підтримці голови облдержадміністрації Василя Ядухи та дирекції «Укрпошти». Ремонтні роботи нині – у розпалі. Перший транш, а це більше 1 мільйона гривень, уже надійшов. Оглядаючи хід виконання робіт, голова адміністрації відзначив, що оновлене приміщення має бути сучасним, максимально зручним і для користувачів послуг, і для співробітників закладу. Бо поштовики активно працюють з людьми, більше 6 тисяч пенсіонерів через відділення «Укрпошти» отримують пенсію.

Згідно проекту реконструкції, зміниться інтер’єр центру поштового зв’язку, а також зовнішнє оздоблення. Всередині з’явиться перекриття операційної зали, яка стане зручнішою для клієнтів. Реконструкція Ярмолинецького центру – це реалізація і програми директора Хмельницької дирекції «Укрпошта» Дмитра Бойка як депутата обласної ради.

Незважаючи не тимчасові незручності, свої професійні обов’язки поштовики виконують сумлінно. У розпалі передплатна компанія, тому співробітники ЦПЗ докладають зусиль, щоб люди відчували зручність навіть в умовах ремонту.

Спілкуючись із колективом, Василь Ядуха звернув увагу на реалізацію й інших проектів у районі, пов’язаних із енергозбереженням. Зокрема, мова йде про переведення центральної районної лікарні на автономне опалення із використанням альтернативних джерел енергії та заміну котлів у центрі розвитку дитини «Калинка». За його словами, нині, в умовах непростої загальнодержавної суспільно-політичної ситуації, особливо важливо корисними справами на благо людей доводити відданість Україні. Важливо зберігати спокій, приймати виважені та толерантні рішення.

Щодо інших проектів, які стосуються модернізації відділень зв’язку, то за словами голови адміністрації, більше 350 тисяч гривень спрямовуються на капітальний ремонт покрівлі Полонського центрального відділення поштового зв’ язку, більше мільйона гривень - на ремонт опалювальної системи і встановлення теплогенерації у Віньковецькому, Красилівському та Чемеровецькому відділеннях. Розробляється проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт центру у Кам’янці-Подільському. На придбання обладнання для Хмельницького центру обробки поштових послуг виділено понад 350 тисяч гривень.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ