Виникли запитання зі сфери міграції, громадянства, реєстрації? Телефонуйте на гарячу лінію Управління Державної міграційної служби в Тернопільській області

Виникли запитання зі сфери міграції, громадянства, реєстрації? Телефонуйте на гарячу лінію Управління Державної міграційної служби в Тернопільській області

12.12.13 14:30 0 930
В Управлінні Державної міграційної служби України в нашій області за номером телефону у Тернополі (код 0352) 27-13-89 функціонує «Гаряча лінія».

Працівники міграційної служби обов’язково нададуть додзвонювачам вичерпну та ґрунтовну відповідь на усі запитання, що належать до компетенції служби, поінформують про готовність документів чи стадію розгляду заяви.

Чимало краян уже скористалися з цієї нагоди. Щодня на «гарячий телефон» надходить чимало дзвінків і їх кількість постійно зростає. Найчастіше тернополяни та жителі області цікавляться місцем знаходження та графіком роботи територіальних підрозділів УДМС, процедурою та вартістю адміністративних послуг. Інколи просять проконсультувати щодо оформлення і видачі запрошень для іноземців на отримання візових документів для в’їзду в Україну чи продовження строку перебування на території нашої держави.

Корисними для краян будуть ще кілька номерів телефонів в УДМС: (0352) 27-12-64 - відділ паспортної роботи, громадянства та реєстрації фізичних осіб, (0352) 27-12-57 - сектор громадянства, (0352) 27-12-49 – сектор адресно-довідкової роботи, (0352) 27-12-57 - відділ у справах іноземців та біженців.

Управління Державної міграційної служби в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі засідання ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Влада у ...

КОМЕНТАРІ