Шахрайську діяльність хмельничанки припинили тернопільські міліціонери

Шахрайську діяльність хмельничанки припинили тернопільські міліціонери

12.12.13 19:41 0 874
Протягом півроку 55-річна хмельничанка «годувала» обіцянками трьох жителів Борщова, у яких раніше позичила гроші. Підприємлива жінка входила в довіру до людей, просила у борг кошти, а от наміру повертати не мала. За допомогою потерпілі звернулися до працівників міліції.

Як розповів начальник Борщівського райвідділу внутрішніх справ Петро Фурман, зловмисниця ошукала трьох жителів райцентру. Виманила у них загалом майже вісім тисяч гривень. Зі своїми жертвами лиходійка познайомилася на базарі, де торгувала.

Потерпіли від злочинних дій шахрайки дві пенсіонерки, які були її постійними покупцями. Спочатку хмельничанка ввійшла в довіру до літніх жінок: відпускала їм товар зі знижкою, залишала в них крам на зберігання. Відтак одного дня звернулася з проханням позичити гроші. Кошти обіцяла якнайшвидше повернути. Таким чином одна із жінок втратила 1200 гривень, інша – понад 2500.

У тенета шахрайки потрапив й 42-річний чоловік, який власним мікроавтобусом доставляв їй товар. У нього пройдисвітка позичила майже три з половиною тисячі гривень, які також не повернула.

Працівники Борщівського райвідділу міліції розшукали лиходійку. Правоохоронцям вона зізналася, що позичені кошти витратила на погашення кредиту та придбання товару.

Як з’ясувалося, до шахрайства 55-річна жінка вдається не вперше. Протиправним раніше промишляла й на території Івано-Франківської області, звідки була родом.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Правоохоронці також перевіряють лиходійку на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Перечинщині ...

КОМЕНТАРІ