В Закарпатській області мукачівський дільничний інспектор міліції зустрівся з дошкільнятами

В Закарпатській області мукачівський дільничний інспектор міліції зустрівся з дошкільнятами

12.12.13 20:46 0 1030
Правоохоронці завжди бажані гості в навчальних закладах, особливо у дошкільних. Цього разу старший дільничний інспектор Мукачівського міськвідділу міліції Володимир Магоч завітав до дитячого садка у селі Великі Лучки Мукачівського району.

У дошкільному виховному закладі працівник міліції провів заняття із дітьми середніх та старших груп на тему: «Правила безпеки та поведінки на дорозі».

Спочатку міліціонер розповів вихованцям дитсадка про найголовніші правила і норми поведінки, дотримання яких забезпечить їм безпеку на дорозі, у громадських місцях. Потім розглянули правила безпеки дорожнього руху, адже майже у кожного малюка є велосипед або самокат. Хоча дітлахам лише три -п’ять років, вони добре знають, на який сигнал світлофору треба переходити дорогу й чому не можна гратися на проїжджій частині.

Після розповіді на малюнках, дільничний Магоч влаштував так званий іспит для малечі. Всі діти впевнено і наввипередки розповідали про значення кольорів світлофору, призначення пішохідного переходу та ін.

Крім того, дільничний інспектор розповів дітям про правила поведінки в побуті та у різних життєвих ситуаціях, нагадав номери телефонів, за якими слід дзвонити у разі біди.

Вихователі та діти подякували працівнику міліції за цікаву зустріч, яка викликала масу позитиву серед малечі, та запросили надалі проводити подібні заходи у їхньому дитсадку.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі офіційно

КОМЕНТАРІ