Ті, хто жорстко захищають владу, стають бандоохоронцями – Горбач

Ті, хто жорстко захищають владу, стають бандоохоронцями – Горбач

12.12.13 13:29 0 864
«Сьогодні настав найбільш критичний момент по перетину лінії фронту. Найкращий для переходу з темної сторони на світлу. І його треба використати», - заявив представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Володимир Горбач.

За його словами, події сьогоднішньої ночі свідчать про те, що глава держави не може реально оцінити ситуацію, в якій знаходиться країна і він особисто.

«Янукович не розуміє слів, які йому говорять закордонні партнери. Наприклад, віце-президент США Джо Байден розповів, що американська влада не допустили б блокади Білого дому пікетувальниками. Високопосадовець США мав на увазі не розгін мирних людей силою, а недопущення критичної ситуації в країні. Янукович же усе зрозумів буквально», - вважає Володимир Горбач.

Втім, представник «Третьої Української Республіки» зауважив, Янукович неадекватно оцінює ситуацію тому, що оточення неадекватно годує його інформацією про те, що насправді відбулося і відбувається.

«Через обмеження доступу до інформації президентом маніпулюють не просто якісь заколотники у владі, а російські спецслужби. Але зараз настав саме той момент, коли треба мобілізуватися, тиснути на громадську думку через безпосередні особисті контакти», - закликав Володимир Горбач.

Він переконаний, бездіяльність чи імітація діяльності силовиків – це вже велика перемога. Тих людей, які жорстко стоять на охороні влади, розуміють, що вони вже вчинили злочин і за нової демократичної влади у них немає шансів уникнути покарання, Володимир Горбач пропонує називати бандоохоронцями.

«Це була би форма своєрідного морального тиску не лише на них, а й на інших працівників силових структур, щоб вони не переставали бути правоохоронцями і переходили на сторону народу», - підкреслив представник «Третьої Української Республіки».

Володимир Горбач також розповів про наміри влади брати штурмом будинок Профспілок та проводити «показові» арешти керівників Штабу національного спротиву. Враховуючи останні події з пошкодженням і вилученням поштових серверів однієї з опозиційних політичних сил, Володимир Горбач вважає вірогідним сценарій звинувачення одного з лідерів опозиції у тероризмі. Тому порадив майданівцям бути пильними.

http://www.3republic.org.ua/ua/news/12086
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завдяки роботі слідчих ...
Наступна новина: Запровадження санкцій ...

КОМЕНТАРІ