ПриватБанк почав встановлювати термінали банківського самообслуговування за заявками торговельних точок

ПриватБанк почав встановлювати термінали банківського самообслуговування за заявками торговельних точок

12.12.13 13:31 0 913
ПриватБанк відкрив спеціальну сторінку в Інтернеті, на якій власники і керівники українських торговельних підприємств можуть залишити заявку на встановлення банківського терміналу самообслуговування. Як повідомили в банку, підключення до національної мережі банківського самообслуговування дозволить власникам торговельних точок забезпечити клієнтам додатковий сервіс, а людям - отримати доступ до сучасних банківських послуг саме там, де ними найзручніше користуватися.

"Сьогодні банківський термінал, в якому можна отримати практично будь-яку банківську послугу без перерв і вихідних, стає таким же необхідним елементом торгівельної інфраструктури, як банкомат або термінал для прийому карток на касі, - говорить керівник Департаменту розвитку банкоматної та термінальної мережі банку Ігор Мєлков. - Ми активно встановлюємо термінали самообслуговування саме там, де вони найбільше потрібні - у "спальних" районах мегаполісів, невеликих містах та сільській місцевості, і тепер пропонуємо нашим клієнтам самостійно обирати місце встановлення нового терміналу".

Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення рахунку мобільних телефонів та платіжної карти, депозитного вкладу та кредиту, оплата комунальних та інших рахунків, відправлення та отримання грошових переказів, купівля валюти. Також через термінали можна купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами. Щоб розмістити банківський термінал самообслуговування в торговому або розважальному центрі, магазині або сервісній точці, достатньо залишити заявку на спеціальній сторінці сайту ПриватБанку.

З початку року мережа банківського самообслуговування ПриватБанку зросла у 2,5 рази і є найбільшою в Україні - кількість встановлених в Україні терміналів перевищила 10 тисяч. До кінця цього року і в першій половині наступного банк планує встановити ще кілька тисяч "електронних банків", збільшити кількість терміналів, що працюють цілодобово, і запровадити термінали самообслуговування з можливістю внесення готівки пачкою для обслуговування малого бізнесу.

Північно-Західним Регіональним управлінням ПриватБанку в Рівненській області встановлено та обслуговується 237 терміналів самообслуговування, 163 банкомати, функціонує 59 банківських відділень.

Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Запровадження санкцій ...
Наступна новина: Іван Томич: Рух до Європи – ...

КОМЕНТАРІ