На Харківщині спалили авто народного депутата свободівця Ігоря Швайки

На Харківщині спалили авто народного депутата свободівця Ігоря Швайки

12.12.13 13:37 0 884
12 грудня 2013 року близько 1-ї години ночі на Харківщині невідомі підпали авто народного депутата України від ВО «Свобода» Ігоря Швайки. Транспортний засіб згорів ущент і не підлягає відновленню – залишився тільки кузов.

Як розповів Ігор Швайка, одразу на місце події викликали міліцію та пожежників, також з’явилися і свідки події. Націоналіст розцінює підпал як помсту з боку добкіних і януковичів за активну діяльність націоналістичного об’єднання на Харківщині.

«Свідки повідомили, що до будинку, біля якого був припаркований автомобіль, під’їхало авто з вимкненими фарами. Звідти вийшли двоє з пакетами і ходили навколо. Після того, як мій автомобіль зайнявся, вони втекли з місця злочину. Авто вигоріло повністю: салон, двигун відновленню не підлягають.

Припускаю, що до цього злочину причетні добкіни та януковичі, які таким чином намагаються тиснути на націоналістів та бодай якось призупинити активну діяльність «Свободи» на Харківщині. Але такими діями нас не злякаєш і рівень боротьби тільки зростатиме», – наголосив Ігор Швайка.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Апеляційний суд Києва ...
Наступна новина: На Прикарпатті проводиться ...

КОМЕНТАРІ