На Прикарпатті проводиться системна робота по профілактиці корупції

На Прикарпатті проводиться системна робота по профілактиці корупції

12.12.13 13:38 0 952
До питання боротьби з проявами корупції в органах доходів та зборів на Івано-Франківщині підходять всебічно та системно. "Головний акцент в роботі підрозділу внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів на Івано-Франківщині поставлено на профілактику корупційних проявів, виявлення та реагування на протизаконні дії", - повідомив начальник відділу внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області, полковник податкової міліції Віталій Дума. Працівники відділу провели 69 службових перевірок, в тому числі розглянули 28 скарг та звернень на дії працівників. За результатами проведених перевірок керівникам територіальних органів Міндоходів в області винесено 12 подань для вжиття заходів реагування.
Як інструмент двостороннього зв'язку із підприємцями та запобігання правопорушенням з боку працівників Міндоходів в області, створено інтерактивний сервіс «Пульс». У цьому році отримано через цей сервіс 6 повідомлень про службові правопорушення.
З метою запобігання та профілактики корупційних проявів з боку працівників ГУ Міндоходів в області, протягом січня-листопада поточного року проведено 340 профілактичних заходи, зокрема, 160 виступів, бесід, лекцій в колективах, 7 повідомлень на суб-сайтах Головного управління Міністерства доходів і зборів в Івано-Франківській області, 33 зустрічі за участю керівників територіальних органів Міндоходів в області з представниками бізнесу тощо.
"Основна ціль профілактичних заходів – недопущення правопорушень у сфері службової діяльності та трудовій дисципліні, упередження правопорушень або злочинних діянь та недопущення нанесення збитків бюджету. Ми переконані, що тільки спільними зусиллями можна якісно протидіяти корупції", - зазначив Віталій Дума.

Прес-служба ГУ Міндоходів в області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДПІ у Галицькому районі ...

КОМЕНТАРІ