Юрій Сиротюк: «Влада намагається втягти військо у протистояння з власним народом»

Юрій Сиротюк: «Влада намагається втягти військо у протистояння з власним народом»

12.12.13 21:32 0 859
Начальник Генерального штабу, Головнокомандувач Збройних Сил України Володимир Замана видав наказ Васильківському гарнізону негайно забезпечити так званих «тітушків», які мітингують у Маріїнському парку, наметами, харчуванням, транспортом та обігрівом. Такий же наказ отримав і Президентський полк. Про це 12 грудня 2013 року повідомив народний депутат України від ВО «Свобода», член парламентського Комітету національної безпеки та оборони Юрій Сиротюк.

«Втягування українського війська у вкрай напружену ситуацію в країні – злочин. Крім того, коли армію профінансовано на чверть від наймінімальніших потреб, військові фактично голодують, не мають житла не відбувається оновлення зброї – використовувати б’юджетні кошти армії на матеріяльно-технічне забезпечення «тітушків» є абсолютно неприпустимим. Цей наказ є незаконним, а командири, які отримали цей наказ, обурені, бо військо є поза політикою і будь-яке втягування армії в політику неприпустиме.

Реалізація цього наказу призведе лише до того, що ситуація в країні загостриться ще більше. Цей наказ має бути якнайшвидше скасовано, а начальника Генерального штабу слід негайно відсторонити від посади», – заявив свободівець Юрій Сиротюк.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кияни готові терпіти ...
Наступна новина: Китайські інвестиції вже ...

КОМЕНТАРІ