У Чернівецькій міській раді відбулися урочисті збори з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

У Чернівецькій міській раді відбулися урочисті збори з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

13.12.13 12:19 0 831
12 грудня, у приміщенні Чернівецької міської ради відбулися урочисті збори з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. На заході був присутній секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, який нагородив членів громадської організації «Спілка Чорнобиль» Почесними грамотами виконавчого комітету Чернівецької міської ради та грошовими винагородами.

Зокрема, за активну участь в громадському житті міста та за вагомий соціальний внесок у соціальний захист громадян, постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, нагороди отримали Наталія Волощук, Лідія Кіндратенко, Анатолій Кішлар, Людмила Носова, Ніна Павлик, Олександр Перч, Олександр Поліщук та Лучія Тріщук.

Захід відбувся в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України.

Довідково:

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Саме 14 грудня 1986 року на Чорнобильській АЕС було завершено спорудження захисного саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком.

Указ N 945/2006 про установу пам’ятної дати підписаний Президентом 10 листопада 2006 року.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українці вийшли на ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ