У Волинській області у с. Залісці Рожищенського району триває реконструкція дитсадка

У Волинській області у с. Залісці Рожищенського району триває реконструкція дитсадка

13.12.13 10:00 0 934
У с. Залісці Рожищенського району триває реконструкція дошкільного навчального закладу. будівельний майданчик відвідав заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Станіслав Ющик.

Дитсадок розрахований на 35 місць, орієнтовний термін здачі в експлуатацію – початок 2015 року.

Роботи виконуються за рахунок субвенції державного та обласного бюджетів, загальна кошторисна вартість - понад 2,5 млн грн. На разі на об’єкті демонтовано стару покрівлю, влаштовано нову крокв’яну систему та металочерепичний дах.

«Хочу відзначити ініціативність громади Залісців. Адже вони самі порушили питання щодо реконструкції дитсадка, завдяки чому проект розпочав втілюватися в життя. Також тут модернізують і спільну котельню для школи і ДНЗ. І діти будуть навчатися в гарних умовах, відвідувати теплий і затишний дитсадок», - наголосив заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації.

«На Волині мережа ДНЗ постійно розширюється – будуються нові, реконструюються існуючі заклади. Всі волинські дошкільнята будуть мати можливість відвідувати дитсадки, - таку ціль поставив перед нами Глава держави і ми втілюємо її в реальність», - резюмував Станіслав Ющик.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Пакистані розпочали ...

КОМЕНТАРІ