У Волинській області рожищанській дітворі оновлюють спортшколу

У Волинській області рожищанській дітворі оновлюють спортшколу

13.12.13 14:14 0 820
У Рожищанській районній дитячо-юнацькій спортивній школі триває масштабна реконструкція. Зокрема, вже модернізували систему опалення. Хід робіт проінспектував заступник голови –керівник апарату ОДА Станіслав Ющик.

Будівельні роботи здійснюються за кошти державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету. На ці цілі передбачено понад 1,8 млн грн.Соціальний об’єкт заплановано здати в експлуатацію на початку наступного року

«ДЮСШ – це важливий об’єкт для міста, району і для області», - зауважив Станіслав Ющик. «Тут різними видами спорту займається 400 дітей. Це хороший результат. Не обов’язково всі стануть чемпіонами, однак, важливо, що вони ведуть здоровий спосіб життя, зміцнюють тіло і дух», - зазначив він.

«На розвитку таких соціальних об’єктів, залученні школярів до позашкільних гуртків та секцій робить акцент Глава держави. І спортзали Рожищанської ДЮСШ пустувати не будуть, а влада й надалі робитиме все необхідне для забезпечення дітям комфортних умов», - резюмував заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ