Цьогоріч 50 повнолітніх волинських дітей-сиріт отримали своє перше соціальне житло

Цьогоріч 50 повнолітніх волинських дітей-сиріт отримали своє перше соціальне житло

13.12.13 16:20 0 752
Цьогоріч 50 повнолітніх волинських дітей-сиріт отримали своє перше соціальне житло. Власне помешкання їм купили у рамках регіональної програми, яку Волинь однією з перших областей в державі, затвердила торік.

щасливим новоселом став 20 річний юнак В.Бова з смт Олика Ківерцівського району, який здобуває спеціальність у вищому професійному училищі будівництва та архітектури. Документи та ключі на двокімнатну квартиру вручив йому голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Він побажав юнаку тепла і затишку в новій квартирі, хорошої долі та знайти себе у житті. «Я не втомлююся повторювати, у нас на Волині – чужих дітей немає. Головне – не залишити дитину-сироту поза увагою, дати їй можливість жити, працювати. Щоб вона не почували себе поза турботою держави і суспільства. І Президент нам ставить чітке завдання – дати старт таким дітям у доросле життя: забезпечити першим житлом і першою роботою», - зазначив він.

До В.Бова проживав в цьому селищі з родиною свого піклувальника. У новій домівці для нього зроблено косметичний ремонт, є газова плита, а також підключено електричне опалення.

Юнак з нагоди новосілля отримав фінансову допомогу від фонду Ігоря Єрємеєва «Волинська родина» та обласної організації Партії Регіонів. Від себе особисто голова облдержадміністрації подарував хлопцеві телевізор.

В.Бова подякував владі за таку турботу.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ