Волинські правоохоронці вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Волинські правоохоронці вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

13.12.13 10:56 0 868
В Управлінні МВС України у Волинській області відбулися урочистості з нагоди дня ліквідатора. Привітати, сказати слова подяки та вручити цим мужнім чоловікам відзнаки прийшов заступник начальника УМВС України у Волинській області Михайло Руденко.

Цьогоріч в Україні відзначили 27-му річницю Чорнобильської трагедії. Нагадаємо, що аварія на четвертому блоці ЧАЕС сталася 26 квітня 1986 року, а 14 грудня Україна відзначатиме день ліквідатора, тобто вшановуватимуть тих, хто був безпосереднім учасником ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. А серед них – чимало працівників органів внутрішніх справ.

- У пам’яті багатьох назавжди залишаться порожні села і німі вулиці. Чимало правоохоронців, виконуючи службовий обов’язок, несли службу, зокрема з охорони громадського порядку, в Прип’яті і Чорнобилі. Багатьох із них уже немає серед нас, а у декого – серйозно підірване здоров’я, – наголосив перший заступник начальника управління – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області полковник міліції Михайло Руденко.

Приборкувати «мирний атом» із Волині в Чорнобиль та Прип’ять вирушило більше 3,5 тисяч осіб, із них – 300 міліціонерів і пожежників. На сьогоднішній день в області проживає 170 міліціонерів, які брали участь у ліквідації наслідків аварії. Майже всі вони – пенсіонери органів внутрішніх справ.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нині на Майдані – Ніч ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ