На Волині судитимуть чоловіка, який ножем вдарив товариша по чарці

На Волині судитимуть чоловіка, який ножем вдарив товариша по чарці

13.12.13 17:46 0 864
Трагедія сталася у селищі Маневичі: спільне чаркування завершилося поножовщиною.

Під час досудового розслідування встановлено, що 8 березня 2013 року 51-річний житель смт Маневичі, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, вдарив ножем у груди 21-річного жителя районного центру.

З’ясувалося, що обоє перебували в будинку товариша. Під час розпиття спиртних напоїв, почали сваритися, ображати один одного. У результаті, добряче підігрітий алкоголем чоловік вхопив кухонний ніж і наніс ним удар своєму опонентові.

Молодика доставили у центральну районну лікарню. Медики констатували у чоловіка проникаюче колото-різане поранення, яке відноситься до тяжких тілесних ушкоджень.

Правоохоронці відразу ж розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

І от слідчими СВ Маневицького РВ УМВС України у Волинській області до суду з обвинувальним актом направлені матеріали цього кримінального провадження. Тож крапку у справі поставить суд.

Лідія САХАРУК,

Маневицький РВ УМВС

України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі у ТНЕУ є ...

КОМЕНТАРІ